FR
Zorro
Marktleider in campingcars

Waardebon

Beste klant,

Indien U iemand een plezier wil doen met een waardebon van onze winkel, kan dit hier.

Als U het formulier heeft ingevuld, vragen we U het gewenste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE12 6451 3122 7392. Als mededeling vermeldt U "aanvraag waardebon".

Zodra dit door onze boekhouding verwerkt is, wordt de waardebon opgestuurd!

Hou er rekening mee dat dit vanaf het moment dat U overschrijft, een 4-tal werkdagen duurt.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
Telefoon (*)
Bedrag (*)
Boodschap
Captcha (*)


 

We zijn nu GESLOTEN

Beekman

In september vorig jaar hebben wij zeer goed advies gekregen bij de aanschaf van een CC / vouwwagen. Deze hebben wij in april mogen ophalen en na een uitgebreide uitleg van bijna 3 uur (voorzien van koffie / drankje) kregen wij ons “cc Zorro diploma”  :p en waren wij in een keer de trotse eigenaren van een Raclet Villanova!

Wat ons opviel toen we in de winkel waren, was dat mensen met een probleem (schuurtje in het doek, probleem met de rits oid) gelijk geholpen werden (reparatie terwijl je koffie zit te dinken!). De reden: je wilt toch zo snel mogelijk op vakantie? Dus wij helpen onze klanten graag zo snel mogelijk! Super service dus! (Fijne gedachte)

Deze week was het dan eindelijk zover; we gingen proefkamperen!!! Lukt het ons om de Raclet Villanova zelf goed op te zetten? Gelukkig is alles goed gegaan en zijn we erg blij met onze campingcar! Uiteraard willen wij onze kampeeruitzet nog uitbreiden, dus binnenkort maar weer eens naar Camping Zorro!

Gastenboek