FR
Zorro
Marktleider in campingcars

Historiek

Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

 

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met campingcars zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

 

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in campingcars. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types campingcar. Het junior- en seniormodel en de Tune.

 

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.

 

We zijn nu GESLOTEN

Wesley Hackselmans
Enkele maanden geleden kocht ik op aanraden van vele mensen bij camping zorro onze eerste campingcar, toen was ik al onder de indruk van de service en dat je hier nog echt een klant bent. Na ons eerst week-end was onze luifel beschadigd en we vertrokken 2 weken later op grote reis met de campingcar, zonder problemen en met een brede glimlach helpten ze me meteen, zulke service vind je nog maar amper terug maar bij camping zorro is het er allemaal, kwaliteit, kwantiteit, service en vriendelijkheid, er is maar 1 adres voor mij voor en ik zou het elke kampeerder aanraden: CAMPING ZORRO. (ps vele verkopers en uitbaters kunnen van deze mensen nog iets leren!)
Gastenboek