FR
Zorro
Marktleider in campingcars

Gastenboek

     

Steven Van Der Linden

Wij hebben de campingcar nu 1jaar.

Bij afhaling wat een service en goede uitleg.

Bij thuiskomst terug opgezet om te proberen en dit ging vanzelf dankzij de zeer goede uitleg.

Ondertussen 3 keer mee weg geweest en het was zalig.

Alvast bedankt aan het volledige team van Zorro.

Steven en Renate

Arnouts

Dankzij deze topzaak hebben wij leren kamperen. Enkele jaren geleden gaven zij ons de kans door ons een ongelooflijke deal te gunnen. Ondertussen hebben we ons een nieuwe en nóg handigere campingcar kunnen aanschaffen bij hen. De service blijft top en van hoge kwaliteit. Je wordt ook steeds warm en vriendelijk ontvangen. ZORRO is een topzaak met MENSEN die klanten persoonlijk weten verder te helpen, die moeite doen en het hart op de juiste plaats hebben. Dankjewel team zorro en tot de volgende!

Geivaerts - Durot

Sinds 2014 op vakantie trips met een Raclet Panama. Tot heden noch geen problemen gehad, wel veel plezier staat snel op gesteld en is ruim. Dit jaar Bretagne côte granit rose, een aanrader, geen problemen alleen de regen en wind heeft ons een slechte nacht bezorgd, 's Morgens was buiten alles noch zoals het hoorde en binnen kurk droog, ze kan dus tegen storm weer. Dank aan de mensen van Zorro om ons deze plooiwagen aan te bevelen.  

Cuypers mertens

met enige onzekerheid een tweedehands raclet mini aangekocht. Nu lekker genieten op camping Kompas te Nieuwpoort. En top produkt in een top winkel. Waar een klant nog koning is.THX AAN HET VOLLEDIGE TEAM VAN ZORRO. Jurgen & Liesbeth 

 

d'alessandro

bonjour en 2016 ma femme et moi avons achetes un camping car d'occasions pour testes nous somme partis 2fois en vacances avec maintenant nous avons achetes un nouveaux camping car raclet Villanova nous sommes tres content du personnel de Zorro sympathiques souriant a lecoute du client pas de barieres avec la langues rien a dires que du positifs

Tom

Met raclet VillaNova in Oostenrijk. Ruime vouwwagen die een stevige stortbui aankan (24u). Voor de rest goed weer gehad. Supper vakantie. Dank voor advies en service @ campingzorro

Luc De Backer

Weer een fijne ervaring met Camping Zorro. We gingen onze campingcar uit de berging halen en Luc checkte nog even de lichten. Bleek dat er een mankementje aan was. Luc en zijn zoon hebben de beide lampenkassen vervangen. GRATIS, én met de glimlach. Dat is de service waardoor we naar Camping Zorro gaan, al 25 jaar.

Luc en Erika

Isabelle Verhasselt

Met vreugde deze winkel leren kennen. Ruim assortiment, heel klantvriendelijk , behulpzaam en niets iets te veel. Kortom, hier komen we zeker terug!

Isabelle, David, Josie & stan

Warnants david

2 maanden geleden raclet tune gekocht 3 jaar oud maar zo goed als nieuw!!! Na 2 maanden 2 keer open gedaan en ik heb een scheurtje aan mijn grondzeil gedaan... even binnen geweest en op 1 uurtje was mijn zeil gewoon gemaakt! Je zag er niets meer!!! Gratis en voor niets en het was mijn fout!!! Bedankt zorro !!!! Een zorro klant is gewoon een tevreden klant!!! ------

j'ai acheté en occasion une raclet tune de 3 ans comme neuve!!! Apres l'avoir ouverte 2 fois j'ai fait une déchirure dans la bache de sol... je rentre chez zorro je leur explique et surprise une heure après c'etait réparé! Gratuitement!!! Alors que c'était de ma faute!!! MERCI ZORRO! Un client zorro est un client heureux et satisfait 

Vanderleyden joeri

Pootje afgebroken van m'n campingaz vuurtje. 

Binnen de paar dagen een volledig nieuw stuk geregeld door Ria binnen garantie.

geweldige service !

thx Joeri 

 

De Lausnay- De Cock

Wij zijn al sinds jaren klant bij Zorro. Ze zijn daar steeds vriendelijk en bereidwillig. Gisteren stonden we bij hen met een klein scheurtje in de luifel. We dachten de tent een tijdje kwijt te zijn voor herstelling maar het werd onmiddellijk ter plaatse perfect gemaakt. Een geweldige en persoonlijke service.

Wim Helsen

Beste Boris en collega's,

wederom bedankt voor de goede service.

Zelfs met een vouwwagen die wij bij jullie tweedehands hebben gekocht, en die wij al 5 jaar in gebruik hebben. Worden wij nog altijd spontaan en vriendelijk (en kosteloos) geholpen.

 

duizendmaal dank, perfecte en vriendelijke service

 

Wim Helsen

 

Guy Duquesne

Nous nous sommes rendu aux établissements ZORRO dans le but d’obtenir quelques renseignements, nous avions envie d'un nouveau camping-car mais sans idées précises. Nous avons d'abord rencontré le patron et ensuite son fils, des personnes très serviables, à l'écoute et à la disposition des clients. 
Nous avons opté pour un Raclet Safari neuf à des conditions très intéressantes.
Au Camping ZORRO, pas de barrière de langue, tout le personnel est parfaitement bilingue(ce qui est agréable pour nous Francophones) en plus d'un accueil sympatrique et chaleureux. 
Nous recommandons sincèrement cet établissement.
Merci à toute l'équipe du Camping Zorro et très certainement à bientôt.

Colson - Van Bellinghen

Net terug van Camping Zorro. Gingen even inlichtingen vragen. We zijn thuisgekomen met een tweedehands campingcar. We hebben een zeer goed gevoel bij deze aankoop omwille van het vriendelijk onthaal en de uitgebreide instructies bij het opzetten van de campingcar en toebehoren.  Dit noem ik echt service!

Sempels Tom

Zorro,

 

Enkele maanden geleden kochten we bij jullie een 2ehands pinato junior. Momenteel verblijven we in de Ardeche. We hebben daar onze campingcar voor de eerste keer rechtgezet. Direct all inn. Met luifel en alles op en aan. Door jullie sublieme kennisvolle uitleg was dit allemaal probleemloos verlopen, zelfs op een hellende ondergrond staat/slaapt deze super! Bedankt alvast voor ons toch te "overhalen" om deze te kopen.

Groetjes familie Sempels

Christoph

Goeie morgen,

Zoals gisteren (19 juli 2016) reeds telefonisch bevestigd en hierbij officieel hebben wij de piketten zeer goed en super snel ontvangen.
Wij hebben het afgelopen weekend ook al een testweekendje gehad met de wagen en dit is super goed meegevallen. (optimalisatie van de snelheid van opzetten kan nog beter. ;-) ) Super hard bedankt voor de zeer snelle en goede service.

Vele groetjes,

Christoph

Magda v

Partytent gekocht. Bij eerste gebruik enkele defectjes vastgesteld. Onmiddellijkl en correct geholpen door zaakvoerster. Perfecte service!

 

faveyst

aujourd'hui nous nous sommes rendu au magasin dans le but d'acheter du matériel et demander un devis pour une bâche abimée ,à ma grande surprise notre bâche a était réparée en un temps record et surtout avec une gentillesse peut commune mais en plus le matériel que j'ai demandé par téléphone a etait mis de coté pour nous .un grand merci aux établissements Zorro pour leurs acceuil et leurs gentillesses .
Vandaag zijn we naar de winkel om de materialen en vraag prijzen te kopen voor een beschadigde dekzeil, tot mijn verbazing onze dekzeil werd gerepareerd in recordtijd en vooral met vriendelijkheid en vaker voor, maar kan de materiaal dat ik via de telefoon gevraagd is gereserveerd voor ons.een grote dank aan Zorro instellingen voor hun welkom en hun vriendelijkheid

Van de Velde Johan en Irene

Pas terug van vakantie in Toscane met onze nieuwe Panama-up campingcar (derde in rij gekocht bij Zorro). Op zaterdagavond, de avond voor ons vertrek, constateerden we dat de remlichten van de campingcar niet functioneerden. Via via kwam ik terecht bij Boris, die op dat moment in Leuven dineerde met zijn echtgenote. Hij stelde voor naar de zaak te komen om daar het euvel te herstellen. Het was toen reeds 22u30. Na een half uur herstellingswerken werkten de remlichten nog steeds niet. Boris gaf niet op en heeft dan de campingcar nog eens aangesloten op controle apparatuur en alle lichten van de campingcar bleken te functioneren. Het probleem situeerde zich dus in de bedrading van de auto.
Een dikke proficiat aan Camping Zorro en in het bijzonder aan Boris, die zijn weekend-tijd spendeerde aan het willen oplossen van een probleem dat niet bij Camping Zorro lag. Nogmaals hartelijk dank voor de mooie en kosteloze service.
Johan en Irene

wouters - De Witte

We hebben 1 jaar geleden een twedehands campingcar gekocht bij camping zorro. We zijn zeer tevreden van hun deskundige begeleiding en advies en dienst naverkoop. Wij komen zeker nog terug.

Dries

Afgelopen zaterdag ben ik naar Camping Zorro geweest voor een moederdag kado. Heel vriendelijk personeel dat mij vlug en goed geholpen heeft. Ik kom zeker nog eens terug!

Guido Uyttebroeck

Vorige zomer problemen gehad met een scheur in het tentzeil van onze nieuwe campingcar. Dankzij een goede service kunnen we dit jaar weer dromen van een prachtige zomervakantie.

Dankjewel,

Guido en Inge

Leen Vanermen

Bedankt voor de fijne ontvangst!
De kinderen vonden het super!
Leen

Fam Vernimmen

Net een nieuwe trigano opgehaald en zeer tevreden van de servies en uitleg.

Door het 50 jarige bestaan ook nog ontvangen met een drankje en voor de kleine zorro nog een t'shirt ook.

Prima servies en tot de volgende keer.

Martine en Patrick

Vorige week onze 3e campingcar besteld.  Door de jaren heen hebben we steeds kunnen rekenen op de service, klantvriendelijkheid en goede raad van jullie personeel ! Van harte proficiat met jullie 50e verjaardag !