NL
Zorro
Leader du marché en camping cars

Produits

Vous pouvez visiter notre magasin pour un équipement complet de camping! Sacs et tentes de couchage à la vaisselle ainsi que tout l'équipement technique pour les caravanes et mobil-homes.

Y at-il pas en stock, il peut être commandé à court préavis.

Avec quelques photos de notre showroom, nous essayons de vous donner une idée de notre offre.

Categories

nos fournisseurs:

 

 

nous sommes maintenant FERMÉ

Van de Velde Johan en Irene

Pas terug van vakantie in Toscane met onze nieuwe Panama-up campingcar (derde in rij gekocht bij Zorro). Op zaterdagavond, de avond voor ons vertrek, constateerden we dat de remlichten van de campingcar niet functioneerden. Via via kwam ik terecht bij Boris, die op dat moment in Leuven dineerde met zijn echtgenote. Hij stelde voor naar de zaak te komen om daar het euvel te herstellen. Het was toen reeds 22u30. Na een half uur herstellingswerken werkten de remlichten nog steeds niet. Boris gaf niet op en heeft dan de campingcar nog eens aangesloten op controle apparatuur en alle lichten van de campingcar bleken te functioneren. Het probleem situeerde zich dus in de bedrading van de auto.
Een dikke proficiat aan Camping Zorro en in het bijzonder aan Boris, die zijn weekend-tijd spendeerde aan het willen oplossen van een probleem dat niet bij Camping Zorro lag. Nogmaals hartelijk dank voor de mooie en kosteloze service.
Johan en Irene

Livre d'or